Goirle en omgeving

De omgeving ontdekken

Wat is er te doen in de omgeving Goirle?

Er is ontzettend veel te beleven in de omgeving van Goirle. Hieronder zie je een opsomming van welke activiteiten je allemaal kan ondernemen. Zo kun je lekker uit eten gaan, gaan wandelen, is er ook voor kinderen genoeg te beleven, kun je gaan fietsen en heerlijk eten en ten slotte zijn er nog de Goolse Geheimen.

Eten en drinken bij Den Overkant

Den Overkant is een multifunctionele horeca accommodatie waar u lekker kunt eten in het ruime eetcafé, kunt genieten op een (deels overdekt) terras, kinderen kunnen spelen in de speeltuin of in de speciaal ingerichte speelzolder en waar elk feest “passend” wordt gemaakt op uw budget en wensen. Den Overkant ligt aan de doorgaande weg in Riel, richting Baarle-Nassau.

Chef-kok William verrast u elke dag weer met de meest heerlijke gerechten en u kunt een keuze maken uit een uitgebreide kaart die regelmatig wisselt. Is uw kind lekker aan het spelen in de speeltuin of op de speelzolder, maar wilt u die ook een hapje laten eten? Den Overkant heeft voor kinderen diverse soepen, broodjes, frietgerechten, pannenkoeken en toetjes. En vergeet natuurlijk de speciale “Meneer de Boer Smulbox” niet, met een leuke verrassing!

Benieuwd naar de beschikbaarheid?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze appartementen? Je kan ze vinden op Belvilla en onze eigen website! 

Wandelen

De omgeving Goirle kent een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes. Er zijn diverse routes beschikbaar bij de VVV of andere afhaalpunten. Uiteraard kunnen aan de hand van het knooppuntensysteem en de “Gôolse Geheimen landkaart” zelf korte of langere routes samengesteld worden. Daarnaast zijn er in samenwerking met Loopgroep Goirle diverse wandelroutes voor u uitgezet. 

Bekijk de website hieronder om de wandelroutes in de omgeving te bekijken.

Hap en Trap fietsroute

Wil je nou zowel actief gaan fietsen als lekker genieten van wat eten en drinken, dan is een hap en trap fietsroute echt iets voor jou. Je komt al fietsend langs verschillende horeca locaties, waar je kan genieten van wat lekkers. 

Klik op de knop hieronder om de route te bekijken.

De Goolse Geheimen

Goirle oftewel “Gôol” in de volks-mond kent vele Gôolse geheimen. Goirle heeft veel moois, of het nu gaat om natuur, historie, cultuur, kunst. Vanuit de gemeente is een initiatief ontstaan om de meest prachtige en onbekende plekjes wat aandacht te geven. Op die manier wordt het voor toeristen eenvoudiger om de pareltjes van de omgeving te ontdekken. 

Bekijk de website van Goolse Geheimen om te ontdekken wat de omgeving allemaal te bieden heeft.

Benieuwd naar de beschikbaarheid?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze appartementen? Je kan ze vinden op Belvilla en hier op onze website!